sogbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat ankara güneş enerjisi

Balıkçıların bıraktığı misinaya dolanan martı öldü

Gündem 05.07.2021 - 11:31, Güncelleme: 05.07.2021 - 11:31 2708+ kez okundu.
 

Balıkçıların bıraktığı misinaya dolanan martı öldü

Antalya'da, amatör balıkçıların bıraktığı olta misinası ayağına dolanan martı öldü. Martıyı bulan balıkçı Ali Bilgiç, "Hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp, malına sahip çıkmıyor" dedi.

Antalya'da balıkçılık yapan Ali Bilgiç, cumartesi günü balık tutmak için teknesiyle Konyaaltı Sahili açıklarına geldi. Burada gökyüzünde sürekli dönen martıyı gören Bilgiç, olumsuz bir durum olduğunu düşünerek, döndüğü yere doğru teknesiyle gitti. Burada başka martının suda hareketsiz durduğunu gören Bilgiç, teknesine alınca öldüğünü anladı. Bilgiç, martının ayaklarına oltaya ait misinanın ve parçalarının dolandığını gördü. Martıyı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Bilgiç, balıkçılara sitem ederek, “Bu avcılığı yaparken hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp malına sahip çıkmıyor. Herhalde suya düşeli birkaç saat olmuş. Bu iş bu hayvanlara zarar veriyor, öldürüyor. Mesele avcılık yapmak değil. Mesele şerefli ve onurlu şekilde, doğaya saygılı bir şekilde bu hobiyi yapmak. Malının arkasından gidip sahip çıkamayacaksan kullanmayacaksın" dedi.
Antalya'da, amatör balıkçıların bıraktığı olta misinası ayağına dolanan martı öldü. Martıyı bulan balıkçı Ali Bilgiç, "Hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp, malına sahip çıkmıyor" dedi.

Antalya'da balıkçılık yapan Ali Bilgiç, cumartesi günü balık tutmak için teknesiyle Konyaaltı Sahili açıklarına geldi. Burada gökyüzünde sürekli dönen martıyı gören Bilgiç, olumsuz bir durum olduğunu düşünerek, döndüğü yere doğru teknesiyle gitti. Burada başka martının suda hareketsiz durduğunu gören Bilgiç, teknesine alınca öldüğünü anladı. Bilgiç, martının ayaklarına oltaya ait misinanın ve parçalarının dolandığını gördü.

Martıyı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Bilgiç, balıkçılara sitem ederek, “Bu avcılığı yaparken hayatı, doğayı, insanı düşünmeyen bilinçsiz insanlar; denize atıp malına sahip çıkmıyor. Herhalde suya düşeli birkaç saat olmuş. Bu iş bu hayvanlara zarar veriyor, öldürüyor. Mesele avcılık yapmak değil. Mesele şerefli ve onurlu şekilde, doğaya saygılı bir şekilde bu hobiyi yapmak. Malının arkasından gidip sahip çıkamayacaksan kullanmayacaksın" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyadanhaberler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.