Dokuma Botanik Bahçesi açıldı
23 bin 500 metrekarelik alana kurulan bahçe, Antalya’nın adeta canlı ağaç ve bitki müzesi olacak. DokumaPark’a, içerisinde yüz farklı türde 10 binden fazla bitki ile ağacın bulunduğu bir botanik bahçe kuruldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğini yaptığı açılış törenine AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş ile ilçe sakinleri katıldı.
Bahçede, 23.500 metrekare gezi alanı, 7 temalı bahçe, 2 anı Bahçesi, 10 binden fazla ağaç ve bitki, 150 yaş ve üzeri transplante ağaçlar, Antalya'nın endemik türleri, Yörük Sarnıcı ve 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş yolu bulunuyor.